Nieuws

Archief: Diplomering, certificeringen en keurmerken

6 aug 2020

Diplomering cursisten entreeopleiding (11-02-2019)

Op donderdag 14 februari vindt de diplomering plaats van 15 cursisten die de MBO entreeopleiding niveau 1 hebben gehaald. Naast hun werk en/of leer-werktraject hebben de cursisten het afgelopen jaar hard gestudeerd om dit geweldige resultaat te kunnen bereiken. Wij zijn trots op deze kanjers! Een mooie opstap in hun carrière . Van harte gefeliciteerd!

PSO certificering voor Ter Steege Bouw Vastgoed (26-01-2017)

Ter Steege Bouw Vastgoed heeft het certificaat verworven dat hoort bij Trede 1 van de PSO-Prestatieladder.

Ter Steege Bouw Vastgoed ondersteunt de (re-) integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en heeft om die reden mensen in dienst met een uitkeringsachtergrond en stelt leerwerkplekken beschikbaar, waardoor kansen op de arbeidsmarkt worden vergroot. De toekenning van PSO-Trede 1 vormt de bevestiging van deze inspanningen.

React Twente (Derk Vosgezang) heeft Ter Steege Bouw Vastgoed mogen ondersteunen en adviseren bij dit traject.

Wij zijn er bijzonder trots op dat het Ter Steege Bouw Vastgoed is gelukt om Trede 1 te behalen. Een geweldig compliment voor een prachtig bedrijf.

Van harte gefeliciteerd!

Team React Twente

PSO adviseur (28-04-2016)

React Twente was al distributeur van PSO maar mag nu ook als adviseur optreden. Derk Vosgezang, accountmanager van React Twente is nu gecertificeerd PSO adviseur. Hij kan u begeleiden en adviseren als u overweegt het PSO certificeringstraject in te gaan.

Voor meer informatie kunt u bellen met Derk Vosgezang: Tel: 0548-612042

Blik op werk keurmerk (02-10-2014)

React Twente heeft weer het keurmerk Blik Op Werk toegekend gekregen. Wij zijn hier erg blij mee. Dit keurmerk wordt verstrekt op basis van tevredenheidsonderzoeken onder werkzoekenden, de kwaliteit van dienstverlening, de resultaten van de dienstverlening (heb je gedaan wat je beloofd hebt te doen) en het op orde hebben van bedrijf, administratie en trajectprocessen.

Dit keurmerk is weer voor 4 jaar afgegeven (met een jaarlijkse audit). De toekenning van dit keurmerk is een bevestiging voor de kwaliteit van dienstverlening die wij graag willen bieden.

Wij hopen u ook de komende jaren van goede dienstverlening te kunnen voorzien.

Blik op Werk certificering (16-07-2014)

React Twente heeft de audit van Blik op Werk (keurmerk re-integratie), gehouden op 8 juli, goed doorstaan. Het keurmerk is weer afgegeven. Wij zijn hier uiteraard erg blij mee. Voor meer informatie over Blik op Werk, kunt u klikken op onderstaande balk.

Blik op werk

Contact

adres:
Parkeerterrein grotestraat Noord N-2
7443 AJ Nijverdal
T: 0548-612042
E: info@reacttwente.nl

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
08:00 - 16:30

Vrijdag:
08:00 - 12:00

Pin It on Pinterest