Nieuws

Archief: Even voorstellen

19 mrt 2020

Even voorstellen: Babs van Ommen (08-03-2021)

Wij hebben een nieuwe stagiaire! Sinds een paar weken loopt Babs van Ommen stage bij React Twente voor haar opleiding HRM. Hieronder stelt ze zich graag aan jullie voor. 

Dag iedereen! Mijn naam is Babs van Ommen en ik loop sinds vier weken stage bij React Twente. Momenteel zit ik in het vierde jaar van de opleiding HRM met het uitstroomprofiel Human Talent Development. Bij React krijg ik de kans om mij in de komende vijf maanden te ontwikkelen als professional en ik hoop hier ook veel te mogen brengen! Mij kun je wisselend tegenkomen op de leer-werklocaties Twente Decadente en de ABI. Binnen de stage houd ik mij vooral bezig met interne trajectbegeleiding en ondersteunende werkzaamheden voor team uitstroom. Ik heb ontzettend veel zin om van mijn collega’s én van de doelgroep alles te leren van het re-integratie vak. Ik heb in deze weken in ieder geval een warm welkom gekregen en heb zin in het verdere verloop van de stage. Misschien tot gauw!

Nieuwe collega (22-02-2021)

Vanaf 1 maart treedt Leslie bij ons in dienst. Leslie is als stagiaire bij ons binnengekomen en is nu bezig met zijn afstudeeropdracht gericht op voortijdig schoolverlaters. Naast zijn afstuderen gaat hij aan de slag als Re-integratieconsulent en Ambulant begeleider.  

Wij zijn erg blij om Leslie vanaf 1 maart collega te kunnen noemen! Welkom bij React Twente Leslie!

Even voorstellen (08-02-2021)

Sinds 1 februari loopt Michelle stage bij React Twente. Wij wensen haar veel succes en plezier met haar stage. Hieronder stelt zij zich graag even voor aan jullie.

 

 

Hallo!

Mijn naam is Michelle Poortman, 21 jaar en kom uit Rijssen. Sinds 1 februari loop ik stage bij React Twente op locatie Krönnenzomer in Hellendoorn. Ik loop 4 dagen in de week van maandag tot donderdag stage bij de groen en transport afdeling. Ik volg de opleiding maatschappelijke zorg- persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen aan het ROC van Twente in Almelo. Dit is mijn laatste jaar van de opleiding, en hoop dit jaar mijn diploma te mogen behalen. Ik loop tot 2 juli stage bij REACT Twente. Ik heb voor REACT Twente gekozen omdat het werk wat ze doen mij aanspreekt en ik hier graag meer over zou willen weten.

Ik ben 2 wekend geleden begonnen maar heb al meerdere werkzaamheden verricht. De eerste week ben ik een dag met 3 mannen mee geweest naar locatie De Hoge Es in Nijverdal. Hier zijn we bezig geweest met de onderhoud van de tuin. Ik kon het niet laten om even met de bladblazer te werken zoals je kan zien op de onderstaande foto.

Ik heb er zin in om REACT Twente beter te leren kennen en alle mensen eromheen!

Groetjes,

Michelle

Contact

adres:
Parkeerterrein grotestraat Noord N-2
7443 AJ Nijverdal
T: 0548-612042
E: info@reacttwente.nl

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
08:00 - 16:30

Vrijdag:
08:00 - 12:00

Pin It on Pinterest