Nieuws

Archief: Nieuws vanuit de afdelingen

23 nov 2020

Medewerkers React Twente trotseren sneeuw. (10-02-2021)

Overal in Nederland is er een dik pak sneeuw gevallen. Ondanks de sneeuw blijven de medewerkers van React Twente stevig doorwerken. Zo ondersteunen wij onder andere ZorgAccent bij het noodzakelijke logistieke verkeer.

Mededeling (23-11-2020)
Met ingang van maandag 23 november aanstaande zal React Twente afdeling Logistieke dienstverlening tijdens kantooruren bereikbaar zijn op het nummer 06 51 47 35 04.

De volgorde voor het aanvragen van transportopdrachten zal niet veranderen. Aanvragen behoren te allen tijde middels TopDesk aangemeld te worden.
Is er spoed geboden en zal uw aanvraag op korte termijn (de dag zelf) in behandeling genomen moeten worden vermeld dit dan ook duidelijk in uw aanvraag.
Bij vragen, voor overleg of het melden van uw geregistreerde spoed aanvraag zal de dienstdoende coördinator u te woord staan middels de bereikbare dienst.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, wij hopen op deze manier onze bereikbaarheid te optimaliseren.

React Twente is volop bezig met de voorbereidingen van Twente Decadente (28-11-2016)

Wat krijgen wij veel positieve reacties op ons plan een chocolaterie te beginnen. Dank daarvoor. Het is hartverwarmend en het geeft ook aan dat een nieuwe leerwerk-omgeving meer dan gewenst is.

De financiering van Twente Decadente is nog niet rond. Wij zijn op zoek naar organisaties die ons kunnen helpen Twente Decadente volwaardig van de grond te krijgen. Wij zitten nu in de experimentele fase, waarin wij samen met Robert en Philip aan productontwikkeling werken.

De chocoladeproducten moeten kwalitatief goed zijn. Dat is het uitgangspunt. Daarnaast moeten cliënten ook aan het productieproces kunnen werken, uiteraard onder deskundige begeleiding.

De extra leerwerk-omgeving, in dit geval in de vorm van een chocolaterie, is hard nodig. Vanuit de WMO krijgen wij veel verzoeken van cliënten die een dagbestedingstraject willen starten bij React Twente. Daarnaast nemen ook de Werk Fit trajecten toe. In zijn algemeenheid kun je zeggen dat er voor dit type trajecten, waarbij er sprake is van een afstand tot de arbeidsmarkt, erg veel behoefte is. Onze eigen leerwerk-omgevingen komen vol te zitten. Er is dringend behoefte aan meer leerwerkplekken.

Op dit moment mogen wij experimenteren in het dagbestedingsgebouw van de locatie Krönnenzommer. Daar zijn wij erg blij mee. Het is de bedoeling dat wij op enig moment naar de “grote keuken” gaan verhuizen.

Zover is het nog niet. Nu richten wij ons op de financiering en hopen dat wij dit unieke concept om kunnen zetten in een volwaardige chocolaterie genaamd “Twente Decadente”.

Uiteraard houden wij jullie via de website op de hoogte.

Chocolade fabriek “Twente Decadente” (23-03-2016)

Wij zijn begonnen!

Op maandag 14 maart hebben wij ons onderkomen in gebruik genomen om te starten met de chocoladefabriek.

Samen met Robert Stronks, banketbakker/patissier ontwikkelen wij een chocoladelijn en hebben wij ambities om in de toekomst meer activiteiten te ontwikkelen. Op het terrein van Krönnenzommer hebben wij de beschikking over een pand welke voorheen heeft gediend als keuken.

Onder de naam “Twente Decadente” wordt een nieuwe leerwerk-afdeling opgetuigd. Deze afdeling is uitermate geschikt voor het aanbieden van dagbestedingsactiviteiten en leerwerk-trajecten voor werkzoekenden.

Op termijn willen wij ook workshops geven aan bewoners en personeel van Krönnenzommer, basisscholen, toeristen, kinderfeestjes, etc. De chocolade fabriek wordt interactief en toegankelijk.

Wij werken alleen met fair trade producten. Bedrijven, instellingen en organisaties kunnen, in het kader van relatiegeschenken of paas/sinterklaas en kerstproducten, hun wensen kenbaar maken.

Op termijn komt er een website. Voor nu kunt u uw bestellingen doorgeven aan:

Robert Stronks

Tel: 0548-612042

Contact

adres:
Parkeerterrein grotestraat Noord N-2
7443 AJ Nijverdal
T: 0548-612042
E: info@reacttwente.nl

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
08:00 - 16:30

Vrijdag:
08:00 - 12:00

Pin It on Pinterest