Hét reïnteratiebedrijf van Twente!

De kernactiviteit is het (re)-integreren van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  Essentieel hierbij zijn de bedrijven waarmee wij samenwerken of gaan samenwerken. Onze dienstverlening richt zich op de Participatiewet en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning.

Wij begeleiden en bemiddelen naar werk en bieden zorgtrajecten aan.

Daarnaast richt onze dienstverlening zich op de samenwerking met het (lokale) bedrijfsleven. Het bedrijfsleven vervult een belangrijke rol bij de uitvoering van de Participatiewet.

Het team van React Twente kenmerkt zich door enthousiasme, kennis en ervaring en is uitstekend gekwalificeerd

Participatie en Reïntegratie

Gemeenten

Voor gemeenten bieden wij verschillende vormen van dienstverlening aan. Het betreft altijd maatwerk. In overleg met uw casemanager wordt u een passend traject aangeboden.

lees meer

UWV

In afstemming met uw arbeidsdeskundige bieden wij u een traject aan welke passend is bij uw uitkeringssituatie.

meer informatie.

Bedrijven

Heeft u ondersteuning nodig in een 2e spoor of outplacement traject? dan biedt React Twente u de juiste ondersteuning.

lees meer.

Wet maatschappelijke ondersteuning

Arbeidsmatige dagbesteding

Bent u (nog) niet in de gelegenheid uit te stromen naar werk, dan kunnen wij u verschillende werksoorten aanbieden bij onze leer-werkbedrijven.

lees meer

Ambulante hulpverlening

Ervaart u problemen in 1 of meerdere leefgebieden, dan kunnen onze ambulant begeleiders u ondersteunen.

meer informatie

Ik heb geen werk

Wat kan React voor mij doen?

Ik heb een bedrijf

Wat kan React voor mij doen?

Participeren en WMO

Wat kan React voor mij doen?

Onze leer-werk omgevingen

Groenvoorziening

React Twente heeft een samenwerkingsovereenkomst met Zorgaccent. Op locatie Kronnenzommer verzorgen wij het groenonderhoud.

Horeca

In het hoofdgebouw van Kronnenzommer kan onze horeca afdeling een lekkere lunch verzorgen

Almelose Borstelindustrie

React Twente heeft een samenwerkingsovereenkomst met de ABI. De firma produceert, monteert en assembleert industriële borstels, oprolbare borstelmatten en oprolbare combiflexmatten.

Twente Decadente

Wij hebben op locatie Kronnenzommer een echte chocolaterie. Hier kunt u binnen kijken in de productiehal en onze chocola proeven bij een kop koffie of thee in onze tea-room

React Twente bemiddeld werkzoekenden naar de arbeidsmarkt.

Soms moeten er meer instrumenten ingezet worden om uitstroom te bereiken. React Twente zet hier voor onder anderen leerwerkomgevingen in.

De leerwerkomgevingen worden aangestuurd door de locatieleiders van React Twente. De begeleiding wordt u aangeboden door onze werkbegeleiders.

Deze leerwerkomgevingen hebben wij binnen het reguliere bedrijfsleven georganiseerd. Wij werken hiervoor samen met Zorgaccent en de Almelose Borstelindustrie.

Een leerwerkomgeving kan ingezet worden om :

Arbeidsritme op te doen,
Het aanleren van vaardigheden
Diagnosticeren/sociale activering
Interne stage
Participeren
Zorgtrajecten

Maak kennis met ons team

Laatste nieuws

Diplomering cursisten entreeopleiding

Op donderdag 14 februari vindt de diplomering plaats van 15 cursisten die de MBO entreeopleiding niveau 1 hebben gehaald. Naast hun werk en/of leer-werktraject hebben de cursisten het afgelopen jaar hard gestudeerd om dit geweldige resultaat te kunnen bereiken. Wij...

Wat kan React Twente voor jou betekenen?

Naast de begeleiding en bemiddeling naar werk zijn wij ook actief in de Wet Maatschappelijke Ontwikkeling (WMO). Wij bieden arbeidsmatige Dagbesteding en Ambulante ondersteuning. Onze ambulante begeleiders kunnen jou helpen met: • Begeleiden richting zelfstandigheid....

React Twente heeft een nieuwe bus!

React Twente heeft een nieuwe bus in ontvangst mogen nemen. Dit is mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren. Hartelijk dank hiervoor!

Kom op voor Werk! Mede mogelijk gemaakt door de NAM!

React Twente en De Werkwijzer zijn een partnerschap aangegaan voor een werkgelegenheidsproject. Door onze krachten te bundelen bestrijken wij Oost en West Twente met  het project "kom op voor werk". Ruim 40 werkzoekenden met een zeer  grote afstand tot de arbeidsmarkt...

PSO certificering voor Ter Steege Bouw Vastgoed

Ter Steege Bouw Vastgoed heeft het certificaat verworven dat hoort bij Trede 1 van de PSO-Prestatieladder. Ter Steege Bouw Vastgoed ondersteunt de (re-) integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en heeft om die reden mensen in dienst met een...

Contact

adres:
Parkeerterrein grotestraat Noord N-2
7443 AJ Nijverdal
T: 0548-612042
E: info@reacttwente.nl

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
08:00 - 16:30

Vrijdag:
08:00 - 12:00

Share This