Nieuws

Even voorstellen (08-02-2021)

14 feb 2022

Sinds 1 februari loopt Michelle stage bij React Twente. Wij wensen haar veel succes en plezier met haar stage. Hieronder stelt zij zich graag even voor aan jullie.

 

Hallo!

Mijn naam is Michelle Poortman, 21 jaar en kom uit Rijssen. Sinds 1 februari loop ik stage bij React Twente op locatie Krönnenzomer in Hellendoorn. Ik loop 4 dagen in de week van maandag tot donderdag stage bij de groen en transport afdeling. Ik volg de opleiding maatschappelijke zorg- persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen aan het ROC van Twente in Almelo. Dit is mijn laatste jaar van de opleiding, en hoop dit jaar mijn diploma te mogen behalen. Ik loop tot 2 juli stage bij REACT Twente. Ik heb voor REACT Twente gekozen omdat het werk wat ze doen mij aanspreekt en ik hier graag meer over zou willen weten.

Ik ben 2 wekend geleden begonnen maar heb al meerdere werkzaamheden verricht. De eerste week ben ik een dag met 3 mannen mee geweest naar locatie De Hoge Es in Nijverdal. Hier zijn we bezig geweest met de onderhoud van de tuin. Ik kon het niet laten om even met de bladblazer te werken zoals je kan zien op de onderstaande foto.

Ik heb er zin in om REACT Twente beter te leren kennen en alle mensen eromheen!

Groetjes,

Michelle

Contact

adres:
Parkeerterrein grotestraat Noord N-2
7443 AJ Nijverdal
T: 0548-612042
E: info@reacttwente.nl

---------------------------------
Privacyreglement
Klachtenregeling

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
08:00 - 16:30

Vrijdag:
08:00 - 12:00

Pin It on Pinterest