Kom op voor Werk! Mede mogelijk gemaakt door de NAM!

Kom op voor Werk! Mede mogelijk gemaakt door de NAM!

19 september 2017 door Irma Ruiter

React Twente en De Werkwijzer zijn een partnerschap aangegaan voor een werkgelegenheidsproject. Door onze krachten te bundelen bestrijken wij Oost en West Twente met  het project “kom op voor werk”. Ruim 40 werkzoekenden met een zeer  grote afstand tot de arbeidsmarkt krijgen een kans op betaald werk door onder meer het concreet aanbieden van functieprofielen bij werkgevers.

React en de Werkwijzer hebben jarenlange ervaring in de begeleiding en bemiddelen van werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze specifieke kennis wordt gebruikt om ook de zeer moeilijk bemiddelbare werkzoekende te helpen aan werk.

Beide organisaties hebben reguliere overleggen om de voortgang te monitoren. Omdat wij werken met functieprofielen zijn wij beter in staat om een betere match te maken en kunnen wij de werkgever en werknemer optimaal begeleiden. Mede dankzij een bijdrage van de NAM zijn wij in staat gesteld om een passende methodiek te ontwikkelen en is het project nu volop operationeel. Wij willen de NAM dan ook bedanken. Zij hebben geloof in onze aanpak, en maken zich hard voor een kwetsbare doelgroep die niet altijd in de vaste patronen van arbeidsbemiddeling blijken te passen. Met maatwerk zijn wij ervan overtuigd dat wij onze doelstelling gaan realiseren.

Mede namens de Werkwijzer, hartelijk dank hiervoor.

Voorbeeld afbeelding

 

Website Security Test