Nieuws

Ervaringen met ambulante begeleiding van React Twente

12 okt 2022

Geschreven vanuit de visie van een cliënt:

‘Tja, wat zal ik allemaal vertellen. Ik heb namelijk ruim 6 jaar gebruik mogen maken van de ambulante begeleiding vanuit React Twente.

Ik heb een moeilijke tijd achter de rug. Veel ging er mis: relatie, financiën, geen werk.

Gelukkig kon ik mijn verhaal altijd vertellen aan de ambulant begeleider. Zij hebben mij goed opgevangen. Ook is er weleens strijd geweest met de begeleiding. Maar nooit zo erg dat we moesten stoppen.

Inmiddels gaat het veel beter. Ik heb een leuke vriend en voor enkele uren per week werk. Mijn vriend helpt mij met de financiën.

Dat wat de ambulant begeleiders mij altijd al hebben verteld, pak ik nu op. Ik zie dat zij gelijk hadden. Toen zag ik dat niet zo goed. Nu des te beter.Inmiddels heb ik afscheid genomen van React Twente. Ik durf het nu alleen aan. Ook weet ik dat ik altijd weer bij hen kan aankloppen, als het vanuit de gemeente ook mag.’

Contact

adres:
Parkeerterrein grotestraat Noord N-2
7443 AJ Nijverdal
T: 0548-612042
E: info@reacttwente.nl

---------------------------------
Privacyreglement
Klachtenregeling

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
08:00 - 16:30

Vrijdag:
08:00 - 12:00

Pin It on Pinterest