Nieuws

Even voorstellen: Babs van Ommen (08-03-2021)

14 feb 2022

Wij hebben een nieuwe stagiaire! Sinds een paar weken loopt Babs van Ommen stage bij React Twente voor haar opleiding HRM. Hieronder stelt ze zich graag aan jullie voor. 

Dag iedereen! Mijn naam is Babs van Ommen en ik loop sinds vier weken stage bij React Twente. Momenteel zit ik in het vierde jaar van de opleiding HRM met het uitstroomprofiel Human Talent Development. Bij React krijg ik de kans om mij in de komende vijf maanden te ontwikkelen als professional en ik hoop hier ook veel te mogen brengen! Mij kun je wisselend tegenkomen op de leer-werklocaties Twente Decadente en de ABI. Binnen de stage houd ik mij vooral bezig met interne trajectbegeleiding en ondersteunende werkzaamheden voor team uitstroom. Ik heb ontzettend veel zin om van mijn collega’s én van de doelgroep alles te leren van het re-integratie vak. Ik heb in deze weken in ieder geval een warm welkom gekregen en heb zin in het verdere verloop van de stage. Misschien tot gauw!

Contact

adres:
Parkeerterrein grotestraat Noord N-2
7443 AJ Nijverdal
T: 0548-612042
E: info@reacttwente.nl

---------------------------------
Privacyreglement
Klachtenregeling

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
08:00 - 16:30

Vrijdag:
08:00 - 12:00

Pin It on Pinterest