Nieuws

Even voorstellen Roy Tempelman (29-09-2021)

14 feb 2022

Wij hebben een nieuwe stagiaire! Sinds een paar weken loopt Roy Tempelman stage bij React Twente voor zijn opleiding Social Work. Hieronder stelt hij zich graag aan jullie voor. 

Hallo allemaal!

Mijn naam is Roy Tempelman, ik ben 24 jaar en woon in Holten. Ik kom dit aankomende studiejaar stage lopen bij React Twente op de afdeling groen en Logistiek. Ik zal hier van maandag tot en met de donderdag zijn. Inmiddels heb ik mijn eerste drie weken er alweer opzitten. Deze zijn mij zeer goed bevallen, ik heb al veel van het terrein en de werkzaamheden kunnen zien. Ook ben ik al op een aantal externe locaties geweest. Ik vind het een super leuk team op een prachtig terrein.

Zelf zit ik nu in het derde jaar van de opleiding Social Work, deze opleiding volg ik op het Saxion in Enschede. Ik hoop hier een hele leuke en leerzame tijd tegemoet te gaan, door de positieve start verwacht ik dat dit wel moet lukken!

Wellicht tot gauw!

Contact

adres:
Parkeerterrein grotestraat Noord N-2
7443 AJ Nijverdal
T: 0548-612042
E: info@reacttwente.nl

---------------------------------
Privacyreglement
Klachtenregeling

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
08:00 - 16:30

Vrijdag:
08:00 - 12:00

Pin It on Pinterest