Nieuws

Inspirerende Teambijeenkomst met Edo van den Hoed van ADM-Support

26 jun 2024

Afgelopen maandag hadden we een zeer geslaagde teambijeenkomst waarbij Edo van den Hoed van ADM-Support als gastspreker aanwezig was. Het thema van de bijeenkomst was het herkennen en signaleren van alcohol-, drugs- en medicijngebruik op de werkvloer.

Over Edo van den Hoed

Edo van den Hoed heeft na een commerciële carrière in de media, mode en retail zijn leven drastisch omgegooid om zijn afhankelijkheid van middelen en procesverslaving van 25 jaar te overwinnen. Sinds zijn herstel heeft hij zich gewijd aan het helpen van anderen in vergelijkbare situaties en het voorkomen van afhankelijkheidsproblematiek op de werkvloer. Edo heeft zijn opleiding tot interventionist gevolgd in Palm Springs en later een opleiding Recovery Coaching in Londen afgerond. Sinds 2014 adviseert hij bedrijven bij het ontwikkelen en implementeren van een effectief ADM-beleid.

De sessie was niet alleen informatief maar ook interactief, met ruimte voor vragen en discussies. 
Het vroegtijdig herkennen en aanpakken van middelengebruik is essentieel voor een veilige en productieve werkomgeving. Edo’s inzichten en praktisch toepasbare tips waren dan ook zeer waardevol voor alle teamleden.

We kijken terug op een zeer nuttige en inspirerende bijeenkomst die zeker bijdraagt aan ons streven naar een veilige en verantwoorde werkomgeving voor al onze medewerkers en cliënten.

Contact

adres:
Parkeerterrein grotestraat Noord N-2
7443 AJ Nijverdal
T: 0548-612042
E: info@reacttwente.nl

---------------------------------
Privacyreglement
Klachtenregeling

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
08:00 - 16:30

Vrijdag:
08:00 - 12:00

Pin It on Pinterest