Nieuws

Kees vertelt over zijn ambulante begeleiding (10-12-2021)

14 feb 2022

Hoi, mijn naam is Kees en ik ben 49 jaar oud. Sinds een half jaar krijg ik 2 uur ambulante begeleiding in de week.

Deze begeleiding helpt mij met mijn administratie, ik erger me namelijk groen en geel aan alle bureaucratie van allerlei instanties. Dit kost mij heel veel energie en daarom vind ik het fijn dat ik bijvoorbeeld zelf niet hoef te bellen met het UWV. Mijn begeleiding helpt mij ook met het invullen van papieren. Vanwege mijn autisme vind ik het ook lastig om überhaupt actie hierin te ondernemen. Zo laat ook mijn huishouden te wensen over. Met mijn begeleiding maak ik een plan hoe ik dit beter aan kan pakken.

Ik zit al heel lang niet goed in mijn vel en ben heel erg moe en neerslachtig. Dit is de voornaamste reden dat ik op dit moment niet aan het werk ben. Het helpt mij dat ik mijn verhaal kwijt kan.

Ik eet voornamelijk kant en klaar maaltijden. Ook dit wil ik veranderen. Daarom kook ik nu om de week met de begeleiding een gezonde maaltijd. Ik vind het fijn dat ik op deze manier een stok achter de deur heb om toch dingen op te pakken. Alleen lukt mij dat nu gewoon niet. Samen met mijn begeleiding wil ik ervoor zorgen dat ik weer structuur krijg in mijn leven en mij weer gelukkig kan voelen. Daarin zetten we nu de eerste stappen.

Contact

adres:
Parkeerterrein grotestraat Noord N-2
7443 AJ Nijverdal
T: 0548-612042
E: info@reacttwente.nl

---------------------------------
Privacyreglement
Klachtenregeling

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
08:00 - 16:30

Vrijdag:
08:00 - 12:00

Pin It on Pinterest