Nieuws

React Twente is volop bezig met de voorbereidingen van Twente Decadente (28-11-2016)

14 feb 2022

Wat krijgen wij veel positieve reacties op ons plan een chocolaterie te beginnen. Dank daarvoor. Het is hartverwarmend en het geeft ook aan dat een nieuwe leerwerk-omgeving meer dan gewenst is.

De financiering van Twente Decadente is nog niet rond. Wij zijn op zoek naar organisaties die ons kunnen helpen Twente Decadente volwaardig van de grond te krijgen. Wij zitten nu in de experimentele fase, waarin wij samen met Robert en Philip aan productontwikkeling werken.

De chocoladeproducten moeten kwalitatief goed zijn. Dat is het uitgangspunt. Daarnaast moeten cliënten ook aan het productieproces kunnen werken, uiteraard onder deskundige begeleiding.

De extra leerwerk-omgeving, in dit geval in de vorm van een chocolaterie, is hard nodig. Vanuit de WMO krijgen wij veel verzoeken van cliënten die een dagbestedingstraject willen starten bij React Twente. Daarnaast nemen ook de Werk Fit trajecten toe. In zijn algemeenheid kun je zeggen dat er voor dit type trajecten, waarbij er sprake is van een afstand tot de arbeidsmarkt, erg veel behoefte is. Onze eigen leerwerk-omgevingen komen vol te zitten. Er is dringend behoefte aan meer leerwerkplekken.

Op dit moment mogen wij experimenteren in het dagbestedingsgebouw van de locatie Krönnenzommer. Daar zijn wij erg blij mee. Het is de bedoeling dat wij op enig moment naar de “grote keuken” gaan verhuizen.

Zover is het nog niet. Nu richten wij ons op de financiering en hopen dat wij dit unieke concept om kunnen zetten in een volwaardige chocolaterie genaamd “Twente Decadente”.

Uiteraard houden wij jullie via de website op de hoogte.

Contact

adres:
Parkeerterrein grotestraat Noord N-2
7443 AJ Nijverdal
T: 0548-612042
E: info@reacttwente.nl

---------------------------------
Privacyreglement
Klachtenregeling

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
08:00 - 16:30

Vrijdag:
08:00 - 12:00

Pin It on Pinterest