Nieuws

Van Vrachtwagenchauffeur tot succesvolle werknemer bij de Sterkerij

25 okt 2023

In deze blog vertelt Henri over hoe tijdens zijn traject bij React Twente een nieuwe uitdaging vond bij de Sterkerij in Rijssen waar hij tot de dag vandaag nog steeds met veel plezier werkzaam is:

“In november 2021 kwam ik in contact met React Twente. Ik was altijd werkzaam geweest als vrachtwagenchauffeur, maar vanwege mijn gezondheid was dit niet langer haalbaar. Ik wist niet welke andere loopbaan ik kon volgen, maar ik besefte dat ik op zoek moest naar een nieuwe uitdaging. De beroepskeuzetesten hebben mij geholpen om mijn interesses en vaardigheden in kaart te brengen. Ik kwam tot conclusie dat ik graag met mijn handen werk. Het liefst ben ik praktisch bezig.
Mijn jobcoach kwam in contact met de Sterkerij in Rijssen, waar ik een kennismakingsgesprek heb gehad. Het was een prettig gesprek waarin ik mezelf kon zijn. Ik mocht dan ook meteen op een werkervaringsplek bij de Sterkerij beginnen. Bij de Sterkerij ben ik werkzaam op de spuiterij waar ik verschillende werkzaamheden uitvoer, zoals het laden en lossen van vrachtwagens, inpakwerk en machinewerkzaamheden. Ik kon mijn belastbaarheid stapsgewijs opbouwen, voelde me erg op mijn gemak en mijn talenten werden erkend en gewaardeerd.”

Na een aantal maanden kreeg Henri een dik verdiend jaarcontract van 32 uur per week: “Ik voel mij een gewaardeerde medewerker en haal voldoening uit mijn werkdagen.”

React Twente wenst Henri veel werkplezier toe!

Contact

adres:
Parkeerterrein grotestraat Noord N-2
7443 AJ Nijverdal
T: 0548-612042
E: info@reacttwente.nl

---------------------------------
Privacyreglement
Klachtenregeling

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
08:00 - 16:30

Vrijdag:
08:00 - 12:00

Pin It on Pinterest