Nieuws

Weer dicht bij de arbeidsmarkt komen met React Twente.

7 nov 2022

Dit bericht is vanuit cliënt perspectief geschreven.

Dat ik met deze dienstverlening te maken zou krijgen had ik niet gedacht.

Van vol in het leven staan met een super job naar een beperkt lichaam leven en heel minder vol in het leven staan. Maar ik wist zeker dat ik ondanks mijn lichamelijke beperking zeker nog wel wat kon doen. In de winkel staan en leidinggeven kon niet meer maar er moet toch iets zijn voor mij?

Via het UWV kwam ik bij een aantal re-integratiebureaus terecht en mijn keuze was gevallen op React. Waarom React? Het gaf een vertrouwd-, begripvol- no-nonsensgevoel.

Kijken naar belastbaarheid,

In de keuken van het Krönnenzommer zijn we kijken naar wat mijn belastbaarheid is. Samen met een mooi team heb ik kunnen kijken wat er haalbaar is. Doormiddel van lunches klaar maken en schoonmaakwerkzaamheden kwam ik er langzamerhand achter wat ik wel en niet kon. Ik herontdekte dat ik toch nog wel creatief ben en de dienstverlenende markt mij nog steeds wel goed past.

Tevens mocht ik een kijkje nemen in de chocolaterie, meer interactief zijn met de klant in de Tearoom en de collega’s van de Twente Decadente helpen in de chocolaterie. Ik vond het ontzettend waardevol om met zoveel diversiteit aan collega’s  te mogen samenwerken. En ook al zie je ze bijna niet meer, sommige collega’s houden dat plekje in je hart!

De arbeidsmarkt op..

Bij 2 bedrijven heb ik mee mogen draaien, het was een leerzame periode! We waren geen match en door de goede ondersteuning van Loes heb ik zeker de juiste beslissingen genomen door bij deze bedrijven te laten voor wat het is en door te gaan zoeken naar de juiste match.

Toen kwam het bedrijf op mijn pad waar ik nu een aantal maanden werk. Hier mag ik de Social Media onderhouden en krijg ik er langzamerhand meer taken bij. Werkkleding bestellen en een stukje personeelszaken behoren nu ook tot mijn takenpakket. Ik krijg hier de ruimte om op mijn tempo mijzelf te ontwikkelen en kan, doordat het een jong en sterk groeiend bedrijf is, mooi mee groeien.

Eline en Loes, ontzettend bedankt in het vertrouwen en het blijven geloven in mij! Eline haar persoonlijke maar toch professionele benadering heeft mij enorm geholpen. Ze gaf nieuwe inzichten in ruimte, kracht en liet me weer nieuwe ontwikkelingen ontdekken! Loes, bedankt dat je samen met mij weigert op te geven!

Contact

adres:
Parkeerterrein grotestraat Noord N-2
7443 AJ Nijverdal
T: 0548-612042
E: info@reacttwente.nl

---------------------------------
Privacyreglement
Klachtenregeling

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
08:00 - 16:30

Vrijdag:
08:00 - 12:00

Pin It on Pinterest