Nieuws

Bijscholen

14 dec 2022

Het team met ambulant begeleiders van React Twente volgt een collegereeks over 8 verschillende psychische stoornissen. Dit om up to date te blijven wat betreft veel voorkomende stoornissen in het werkveld. De 8 verschillende onderwerpen zijn: Leer van autoriteiten over de oorzaak van, en omgang met aandoeningen als borderline, psychose, narcisme, depressie, verslaving en een bipolaire stoornis.

Iedereen kent wel iemand met psychische klachten en de helft van alle mensen krijgt er ooit in het leven zelf mee te maken. De meeste mensen hebben ook direct een beeld bij een term als narcisme, verslaving of borderline. Toch is de praktijk van psychische stoornissen ingewikkelder: er is veel borrelpraat en er bestaan talloze misverstanden over oorzaken, kenmerken en behandeling. Wat weten we nu echt over psychische stoornissen? Hoe ontstaan ze? Hoe leer je ze herkennen? En hoe ga je ermee om, als patiënt, omgeving en zorgprofessional? Laat je acht weken meevoeren door bekende autoriteiten uit België en Nederland, onder leiding van psychiater Damiaan Denys.

Bijscholen is niet alleen belangrijk voor het leren van nieuwe vaardigheden en het opdoen van nieuwe kennis, maar ook voor het opfrissen van de kennis waar onze ambulant hulpverleners al over beschikken. Door inhoudelijke kennis om de zoveel tijd weer op te frissen, zorgen wij er voor dat onze kwaliteit behouden blijft.

Contact

adres:
Parkeerterrein grotestraat Noord N-2
7443 AJ Nijverdal
T: 0548-612042
E: info@reacttwente.nl

---------------------------------
Privacyreglement
Klachtenregeling

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
08:00 - 16:30

Vrijdag:
08:00 - 12:00

Pin It on Pinterest