Nieuws

AK vertelt over zijn ambulante begeleiding (06-08-2020)

14 feb 2022

Recent hebben wij een aantal personen, die bij ons ambulante begeleiding ontvangen, gevraagd of ze ons wilden vertellen wat ambulante begeleiding bij React Twente hen heeft opgeleverd. Hieronder leest u het antwoord van AK. 

AK zei dat de ambulante begeleiding van REACT Twente hem heel goed heeft geholpen. “Veel beter dan de vorige ambulante begeleiding van een andere organisatie…. “Daar duurde het heel lang voor ik antwoord kreeg op een vraag en werd er vaak van begeleiding gewisseld.  De ambulante begeleiding helpt mij met de financiën, bijvoorbeeld met een nieuwe bankpas of door contact met mijn bewindvoerder te zoeken. Ook doen mijn ambulante begeleiders (ik heb er 2) heel erg hun best voor mij en komen ze voor mij op. Als ik hen iets vraag dan doen zij dit direct. Zo had ik laatst last van een buurman die onder mij woont en dan wordt er meteen met de woningstichting gebeld. Ik vind het fijn om een praatje met hen te maken, omdat ik ook niet alles met mijn moeder of met mijn zus wil bespreken. Het geeft ook een stukje gezelligheid.  Mijn ambulante begeleiders helpen mij om mijn huis netjes te houden, maar ook helpen ze mij bij het vinden van andere woonruimte. Als er dingen thuis kapot gaan, helpen ze mij op dit op te lossen. En zij hebben geregeld dat ik nu een elektrische fiets heb en niet meer met de taxi naar mijn werk hoef. Mijn ambulante begeleiders hebben ook gezorgd dat ik op vakantie kan en daar verheug ik mij heel erg op”.

Contact

adres:
Parkeerterrein grotestraat Noord N-2
7443 AJ Nijverdal
T: 0548-612042
E: info@reacttwente.nl

---------------------------------
Privacyreglement
Klachtenregeling

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
08:00 - 16:30

Vrijdag:
08:00 - 12:00

Pin It on Pinterest