Nieuws

MV vertelt over haar ambulante begeleiding (13-08-2020)

14 feb 2022

Recent hebben wij een aantal personen, die bij ons ambulante begeleiding ontvangen, gevraagd of ze ons wilden vertellen wat ambulante begeleiding bij React Twente hen heeft opgeleverd. Hieronder leest u het antwoord van MV. 

“Ik vind het fijn dat ik met mijn ambulant begeleider kan praten over dingen op financieel gebied en dingen die privé spelen. Mijn vriendinnen en mijn ouders kunnen me namelijk niet bij alles helpen. Mijn ambulant begeleider heeft me geholpen om op mezelf te gaan wonen. Zij heeft me geholpen met de inschrijving bij de woningstichting, maar ook met het aanvragen van een urgentieverklaring. Inmiddels woon ik op mezelf!!Omdat ik weinig geld heb, heeft ze me geholpen met de inrichting van mijn huis. Zij heeft instanties benaderd voor bijv. een bank, koelkast, tafel met stoelen, bed, matras etc. Daarnaast heeft ze fondsen aangeschreven voor extra geld. Zo hebben we mijn hele huisraad bij elkaar weten te sprokkelen. We hebben ook samen veel overleg gehad met de gemeente, dit is fijn, want ik weet niet altijd waar ik overal recht op heb. Als ik beslissingen moet nemen dan houdt zij mij een spiegel voor. Zij kijkt naar het realistische plaatje, wat mij niet altijd lukt. Zo ben ik toch met een opleiding begonnen, terwijl ik dat zelf eerst helemaal niet zag zitten. Nu ben ik blij dat ik dit toch gestart ben. Samen hebben we ook de aanmelding bij de voedselbank gedaan, hier maak ik nu gebruik van. Ik zit al een tijd niet lekker in mijn vel, hier praten we vaak over en mijn ambulant begeleider gaat ook mee naar de POH vd huisarts of naar de huisarts zelf. Ik vind het spannend om instanties te bellen, maar zij stimuleert en leert mij hoe ik dit moet aanpakken. Ik ben heel blij met de ambulante begeleiding die ik krijg”.

Contact

adres:
Parkeerterrein grotestraat Noord N-2
7443 AJ Nijverdal
T: 0548-612042
E: info@reacttwente.nl

---------------------------------
Privacyreglement
Klachtenregeling

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
08:00 - 16:30

Vrijdag:
08:00 - 12:00

Pin It on Pinterest