Nieuws

GS verteld over ambulante begeleiding (20-08-2020)

14 feb 2022

Recent hebben wij een aantal personen, die bij ons ambulante begeleiding ontvangen, gevraagd of ze ons wilden vertellen wat ambulante begeleiding bij React Twente hen heeft opgeleverd. Hieronder leest u het antwoord van GS. 

“Ik vind het fijn om me te kunnen uiten bij mijn begeleider, omdat ik dit thuis bij mijn ouders niet kan. Zo praten we bijvoorbeeld over mijn werk, relaties, hobby’s, vrienden, kortom alles wat mij bezig houdt. Ik vind het moeilijk om voor mijzelf op te komen.  Met mijn begeleider bespreek ik situaties die ik lastig vind en oefen ik met een rollenspel hoe ik dingen kan aanpakken. In een schriftje hou ik wekelijks bij wat er goed gaat elke dag. Dit doe ik, zodat ik me bewust word van de positieve dingen. Mijn stemming schommelt nogal eens en het helpt mij, om hier bewust bij stil te staan. Ik wil in de toekomst op mijzelf gaan wonen, maar wist niet of dit financieel nu kan.  Dit hebben we samen uitgezocht, door een budgetplan te maken. Daarnaast oefen ik thuis met zelfstandig worden. Ik maak nu mijn eigen slaap-en hobbykamer schoon, help met koken en andere huishoudelijke taken. Maar het uiten van mezelf is wel het belangrijkste. Als ik dit niet zou kunnen ventileren bij mijn begeleider dan zouden alle negatieve dingen bij mij blijven en dit zou ten kost gaan van mijn stemming”.

Contact

adres:
Parkeerterrein grotestraat Noord N-2
7443 AJ Nijverdal
T: 0548-612042
E: info@reacttwente.nl

---------------------------------
Privacyreglement
Klachtenregeling

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
08:00 - 16:30

Vrijdag:
08:00 - 12:00

Pin It on Pinterest