Nieuws

Het succesverhaal van Kevin en Ten Cate (15-10-2020)

14 feb 2022

Aan het begin van 2019 hebben wij vanuit React Twente, Kevin voor een traject bij TenCate Protective Fabrics mogen plaatsen. Hieronder leest u hoe TenCate Protective Fabrics dit heeft ervaren. 

‘Begin 2019 hebben wij Kevin mogen verwelkomen binnen TenCate Protective Fabrics voor zijn werkervaringsplek die we samen met React Twente hebben opgezet.

Binnen onze organisatie zorgt Kevin er onder andere voor dat de vloeren van onze productielocatie goed worden opgeruimd en schoon gehouden. Daarnaast controleert hij periodiek het waterpeil van de accu’s van de heftrucks en palletwagens en vult ze bij en verzorgt hij nog andere werkzaamheden.

We hebben Kevin inmiddels leren kennen als een oprechte en hardwerkende jongen. Sinds hij bij ons werkzaam is, valt het mensen echt op dat onze productieomgeving heel schoon en netjes is. Complimenten Kevin!

Na de werkervaringsplaatsing van circa 8 weken hebben we Kevin een contract aangeboden en inmiddels is hij ruim anderhalf jaar bij ons. In de afgelopen periode heeft hij steeds meer verantwoordelijkheden en taken erbij gekregen omdat we zien dat hij dit goed aan kan. Ook vinden we het mooi om te zien dat Kevin zich inmiddels op zijn gemak voelt bij ons en echt zijn (zelf)vertrouwen heeft opgebouwd. React Twente heeft Kevin en ons bedrijf prettig en gestructureerd begeleid tijdens zijn werkervaringsplaatsing, mede door periodieke evaluatiegesprekken en bijsturing waar nodig.

Wij zien de toekomst met Kevin met veel vertrouwen tegemoet en we zijn benieuwd wat hij nog meer in zijn mars heeft. Succes Kevin!’

Contact

adres:
Parkeerterrein grotestraat Noord N-2
7443 AJ Nijverdal
T: 0548-612042
E: info@reacttwente.nl

---------------------------------
Privacyreglement
Klachtenregeling

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
08:00 - 16:30

Vrijdag:
08:00 - 12:00

Pin It on Pinterest