Nieuws

Alle dagen met plezier naar je werk (28-01-2022)

14 feb 2022

Stefan is al weer bijna een jaar werkzaam bij Odink in Nijverdal. Wellicht dat jullie hem al wel eens gespot hebben in het tuincentrum of in de verschillende tuinen waar hij hard aan het werk is voor de onderhoud.

Wanneer we ons bedenken dat Stefan al bijna een jaar aan het werk is bij Odink, komen we tot de conclusie dat de tijd wel erg snel is gegaan. Door een telefoontje van zijn jobcoach Loes van React Twente mocht Stefan een dagje meelopen bij Odink. Stefan voelde zich die dag al snel op zijn gemak en had direct een klik met het team. Aangezien deze dag goed was bevallen, is er besloten om een proefplaatsing te starten. Na een succesvolle periode van 2 maand heeft Stefan een contract voor onbepaalde tijd bij Odink gekregen. Zowel Stefan als de werkgever zijn hier nog alle dagen erg blij mee!

Voorheen heeft Stefan gewerkt bij een kwekerij verder weg van Nijverdal. Aangezien dit toch niet passend leek te zijn, is hij bij ons bij React Twente op de Groen locatie komen werken. Hier werkte hij hard aan diverse leerdoelen en keken we samen naar zijn arbeidsmarktmogelijkheden zodat hij zijn doel, uitstroom naar een passende baan, kon realiseren.

Stefan heeft altijd al een enorme passie gehad voor de groensector en is hierdoor erg blij met zijn baan bij Odink. Stefan gaat alle dagen met plezier naar zijn werk en vindt het geweldig om voor Odink te mogen werken!

Contact

adres:
Parkeerterrein grotestraat Noord N-2
7443 AJ Nijverdal
T: 0548-612042
E: info@reacttwente.nl

---------------------------------
Privacyreglement
Klachtenregeling

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
08:00 - 16:30

Vrijdag:
08:00 - 12:00

Pin It on Pinterest