Nieuws

Extra stukje stabiliteit door begeleiding (04-02-2022)

14 feb 2022

Sinds een aantal jaren ontvang ik ambulante hulp van React. Mijn ambulant begeleider komt wekelijks bij mij langs. We hebben iedere week een vast programma wat we bespreken en tevens is er ook ruimte voor mij om te bespreken waar ik mee zit. Zo nemen we bijvoorbeeld wekelijks mijn post en mijn mail door. Ik vind het soms moeilijk om het overzicht te bewaren dus ik vind het heel fijn wanneer ik dit niet alleen hoef te doen. Mijn ambulant begeleider gaat ook met mij mee naar afspraken, bijvoorbeeld naar de huisarts. Ik vind het soms lastig om te onthouden wat er tijdens zo’n gesprek allemaal gezegd wordt. Een aantal jaren geleden maakte ik schulden, ik vond het moeilijk om te overzien wanneer ik wat moest betalen. Hierdoor ging er helaas veel mis. Mijn ambulant begeleider heeft ervoor gezorgd dat ik terecht kwam bij Budgetbeheer. Sindsdien heb ik rust en overzicht in mijn financiën. Los van dat mijn ambulant begeleider mij helpt met praktische zaken, vind ik het ook enorm fijn dat ik iedere week met haar kan praten over wat mij bezighoudt. Wanneer ik niet lekker in mijn vel zit, heb ik altijd een luisterend oor. Naast dat mijn ambulant begeleider wekelijks bij mij thuis komt, mag ik haar ook tussendoor bellen of appen wanneer dit nodig is. Wanneer het niet zo goed met mij gaat, dan kijken we samen naar wat ik kan doen zodat ik mij beter ga voelen. Zo hebben we bijvoorbeeld gesprekken gehad over mijn dag- en nachtritme, voedingspatroon en dag invulling. Op die manier hebben we een leuke ontmoetingsplek gevonden waar ik in contact kom met andere mensen waarmee ik activiteiten kan ondernemen.

De ambulante begeleiding geeft mij het extra stukje stabiliteit wat ik nodig heb.

 Johan 53 jaar (fictieve naam).

Contact

adres:
Parkeerterrein grotestraat Noord N-2
7443 AJ Nijverdal
T: 0548-612042
E: info@reacttwente.nl

---------------------------------
Privacyreglement
Klachtenregeling

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
08:00 - 16:30

Vrijdag:
08:00 - 12:00

Pin It on Pinterest