Nieuws

Een draaglijker leven door ambulante begeleiding

18 feb 2022

Ik ben Tom en ben 45 jaar. Ik heb altijd gewerkt, alleen de laatste jaren zit ik in de ziektewet. Ik heb heel veel onrust hoe het verder zal gaan met mijn uitkering. Kan ik alles wel betalen, welke verplichtingen heb ik allemaal. Lichamelijk en geestelijk gaat het niet zo goed. Ik slaap slecht, maak me over heel veel dingen druk.

Sinds kort kan ik elke week mijn verhaal kwijt bij de ambulant begeleider. Zij komt iedere week op een vaste dag. Bij haar kan ik mijn zorgen delen. Ook regelt zij voor mij praktische zaken. Het leven wordt wat draaglijker, ook al zijn mijn zorgen er niet minder op. Door mijn hart te luchten en me niet hoeven  te schamen over hoe ik mijn leven leid, kan ik er weer wat tegen.

Contact

adres:
Parkeerterrein grotestraat Noord N-2
7443 AJ Nijverdal
T: 0548-612042
E: info@reacttwente.nl

---------------------------------
Privacyreglement
Klachtenregeling

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
08:00 - 16:30

Vrijdag:
08:00 - 12:00

Pin It on Pinterest