Nieuws

J.J. Verteld over zijn ambulante begeleiding (19-02-2021)

14 feb 2022

Regelmatig vragen wij personen die bij ons in traject zijn om iets te vertellen over hun ervaringen. Lees hier de ervaring van J.J. die vanuit React Twente ambulante begeleiding heeft.

De ambulante begeleiding is mij goed bevallen, het heeft mij enorm geholpen. Voor zowel ondersteuning in het financiële gedeelte als voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik krijg de kans om over de week te vertellen en ik krijg feedback over hoe ik sommige dingen kan aanpakken. Het heeft mij enorm geholpen voor zowel op werk als thuis. En op advies van mijn begeleider heb ik een passende rijschool gevonden wat bij mij paste kwa leren. samen met mijn begeleider neem ik de leerstof door en het helpt mij om zo geduldig te kunnen bereiken wat ik later wil. Ik ben tevreden over de afgelopen periode met de ambulante begeleiding, dank hiervoor.

J.J.

Contact

adres:
Parkeerterrein grotestraat Noord N-2
7443 AJ Nijverdal
T: 0548-612042
E: info@reacttwente.nl

---------------------------------
Privacyreglement
Klachtenregeling

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
08:00 - 16:30

Vrijdag:
08:00 - 12:00

Pin It on Pinterest