Nieuws

React Twente en Fysio Sterk bundelen hun krachten

11 aug 2022

Kennis en kunde bundelen om volwassenen met langdurige (pijn) klachten te helpen.

Dat is wat wij vanuit React Twente doen in samenwerking met Fysio Sterk in het nieuwe Revasterk Naar Werk trainingsprogramma. Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zo ver en zal op 7 september de eerste groep starten.

Het Revasterk Naar Werk trainingsprogramma is gericht op volwassenen die op dit moment geen werk hebben omdat er sprake is van langdurige mentale/fysieke klachten. Dit betreft een groep die op dit moment vaak tussen wal en schip valt en in een vicieuze cirkel is geraakt.

Gedurende een traject van 20 weken wordt intensief gewerkt aan het versterken van de mentale en fysieke weerbaarheid om zo weer grip te krijgen op het leven. Het Revasterk Naar Werk traject bestaat uit twee groepstrainingssessies per week. Er wordt gezamenlijk maar ook individueel gewerkt aan motivatie, zelfvertrouwen, zelfbeeld, het stellen van grenzen en indien mogelijk een eerste (rustig opbouwende) fysieke en psychische belastbaarheid in relatie tot werk. Dit doen we binnen een van de leerwerkbedrijven van React Twente. Hierbij werken de fysiotherapeuten, psychomotorische therapeuten en re-integratiedeskundigen van React Twente en Fysio Sterk nauw samen want samen kunnen we het verschil maken.

Er wordt gekeken naar de behoeftes, hulpvraag en achtergrond van de persoon. Maatwerk dus!

Bekijk hier onze folder over dit nieuwe traject.

De Tubantia schreef al een mooi artikel over onze nieuwe samenwerking.
zie onderstaande afbeelding of lees hier het artikel online.

Contact

adres:
Parkeerterrein grotestraat Noord N-2
7443 AJ Nijverdal
T: 0548-612042
E: info@reacttwente.nl

---------------------------------
Privacyreglement
Klachtenregeling

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
08:00 - 16:30

Vrijdag:
08:00 - 12:00

Pin It on Pinterest